Ryhmäliikunta

Kevään tunnit 31.5.2024 asti

MAANANTAISIN EasySisäpyöräily klo. 18.30-19.30

Erinomainen tunti aloittelijalle tai kevyempää treeniä kaipaavalle. Tunnilla hengästyt hieman, mutta pyöräilet kuitenkin uupumatta. Tunti on vaihteleva sekä kevyt ja rankat nousut / spurtit loistavat poissaolollaan.

Peruskestävyysharjoittelu on loistava keino nostaa kuntoa liikuntaa aloittaessa mutta myös välttämätöntä tavoitteellisessa nousujohteisessa harjoittelussa. Harjoittelu auttaa jaksamaan arjessa, nopeuttaa treenistä palautumista ja parantaa kehon rasva-aineenvaihduntaa.

Tunnille tarvitset: Mukavat liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisälenkkarit tai sisäpyöräilykengät, juomapullon sekä hikipyyhkeen.

Tulethan tunnille ajoissa, jotta ehdit säätää pyörän ennen tunnin alkua!

KESKIVIIKKOISIN kiertoharjoittelu klo 18.30-19.30

Tehokas treeni, joka soveltuu hyvin painonpudottamiseen, kiinteyttämiseen , kestävyyden ja lihaskunnon kehittämiseen sekä kestävyyslajeja tukevaan lihaskuntotreeniin.

Harjoitus koostuu kymmenestä erilaisesta liikkeestä, joita jokaista tehdään kerralla 45 sek ja 15 sek levätään/ siirrytään seuraavaan liikkeeseen. Kierroksia tehdään yhteensä kolme ja välissä on aina lyhyt juomatauko.

Liikkeitä tehdään niin omankehon painoa kuin kahvakuulia, kuminauhoja, käsipainoja, jumppapalloja, bosua, TRX jne. hyväksi käyttäen. Tunti sopii myös aloittelijoille!

Tunnille tarvitset: Mukavat liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisälenkkarit ja juomapullon (+hikipyyhe)

PERJANTAISIN Joogapilates klo. 18.15-19.30

Lempeä pilatestyyppinen kehonhuoltotunti joogalla ja asahilla maustettuna.

Harjoitukset ovat helppoja ja sopivat myös niille,jotka tuntevat itsensä kankeiksi.

Tunnille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta. Jo muutaman kerran jälkeen alat voida paremmin. Joogapilates avaa ja venyttää kehoa, parantaa nivelten ja rangan liikkuvuutta rentoutumista unohtamatta.

Keskeistä on myös hengityksen ja kehon yhteistyö.

Tunti sopii erityisesti TULE- oireileville.

Tunnille tarvitset: Mukavat liikuntaan soveltuvat vaatteet.

Mukaan tunneille pääsee kevään ajan 8,00€, opiskelija-/eläkeläiskortilla 6,00€, 10krt 60,00€, opiskelija-/eläkeläiskortilla 50,00€ tai millä tahansa muulla kuntosalikortillamme (kk-1v.).

Ilmoittautumiset / peruutukset viestillä tai spostilla puh. 040-507 8420 ANN-MARI. info(at)porinkuntokeskus.fi

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Mahdolliset peruutukset klo 12 mennessä sinä päivänä kun tunti pidetään. Tunti pidetään mikäli osallistujia on väh. 4. Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin.